• Slide 1

Yin Yoga

YIN YOGA.
Yin yoga is een rustige yoga vorm met als kenmerken zachtheid, overgave en loslaten. Een meditatieve vorm van bewegen. Tijdens Yin yoga is de focus op het bindweefsel, met name op de heupen, het bekken, de lage rug, pezen, ligamenten en gewrichten. Het lichaam heeft de tijd om te helen en energie blokkades kunnen losgelaten worden. Er is meer ruimte in je lichaam en energie kan vrij gaan stromen. 

Voor wie?
Yin yoga is geschikt voor bijna alle levels; van erg stijf tot super flexibel, van helemaal nieuw in yoga tot zeer ervaren. Je lichaam laat je langzaam aan de houding wennen, in plaats van jezelf in de houding te ‘gooien’. 

Gewrichten rehabilitatie.
De houdingen hebben een effect op je gewrichten in een vergelijkbare manier zoals andere vormen van beweging een uitwerking hebben op het hart. Daarnaast is een van de grootste voordelen van Yin yoga dat je geest tot rust wordt gebracht wat zorgt voor een gevoel van diepe verkwikking. 

Wanneer?
Maandag 12.00 uur
Donderdag 11.00 uur

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.