• Slide 1

Streetdance

JEUGD STREETDANCE 4 t/m 13+

Wil je net zo kunnen dansen als in de videoclips van de celebrities? De dansdocenten van Fit & Wellness Center Oosterbeek, Gilian en Sharon, leren het je! Samen met de groep werk je aan een aantal geweldige dansacts, om deze tijdens de eindshow te laten zien aan het publiek.

Op jonge leeftijd beginnen met dans, heeft grote voordelen. Het is vrolijk, het is fun en je kan een uurtje lang de leukste danschoreografiën oefenen. Een (aangepraat) gebrek aan ritmegevoel, timing, flexibiliteit wordt vaak pas een beperking op latere leeftijd. Een beperking die zich pas kan ontwikkelen, wanneer je niet ( meer ) danst! Dus kinderen: Dans, dans, dans!

Leren dansen ontwikkelt creativiteit
Creativiteitsontwikkeling is onlosmakelijk verbonden aan dans omdat het kinderen leert creatief te denken en stimuleert om vrij te bewegen en daarbij hun gehele lichaam te betrekken. Kinderen hebben een grote verbeeldingskracht waar dans goed bij aansluit. Zo vormt dans een leerproces én een creatief proces; kinderen leren de expressieve mogelijkheden van hun lichaam kennen en toepassen en prikkelt tegelijkertijd hun fantasie: zoek naar meer mogelijkheden en oplossingen.

Kom eens kijken en meedoen bij één van onze streetdance-lessen! De lessen zijn in diverse leeftijden ingedeeld, waarbij de choreofrafieën per leeftijdsgroep steeds uitgebreider worden. 

Voor wie?
Meiden én jongens vanaf 4 jaar die van dansen en bewegen op muziek houden en graag meer willen leren van de streetdance stijl. De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd.

Wanneer?
Mini Dance   ( 4 t/m 6 jaar )     Woensdag  17.00 uur
Kids Dance   ( 7 t/m 9 jaar )     Donderdag 16.00 uur ( nieuwe groep, bij voldoende aanmedlingen gaat deze les starten.  
Streetdance ( 10 t/m 13 jaar ) Donderdag 17.00 uur
Streetdance ( 13+ jaar )           Donderdag 18.00 uur
 

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.