• Slide 1

Slow Yoga

SLOW YOGA

Deze variant is gebaseerd op de DRU YOGA, die bekend staat als “de yoga van het hart”. Doel vanuit de DRU YOGA is om de gevoelens van het hart te laten ervaren, zoals liefde, vreugde en mededogen.

Slow yoga heeft een positieve uitwerking op lichaam & geest en versterkt de centrale houdingspieren. De les bestaat uit zachte en vloeiende bewegingen met aandacht voor een beheerste ademhaling, met ondersteuning van muziek. De houdingen (Hatha asana’s) worden rustig en zacht uitgevoerd. Kalme bewegingen roepen weinig weerstand op en zorgen dat je spanning kunt loslaten in de houdingen. 

Voor wie?
Deze vorm van yoga beoefenen is een fijne variant voor in de avond en voor iedereen geschikt.  De les wordt opgebouwd vanuit bewust aanwezig worden in de les naar vloeiend overgaan in het beoefenen van verschillende houdingen en ter afronding een liggende of zittende ontspanningsoefening. 

Wanneer?
Dinsdag 20.00 uur
Woensdag 20.00 uur

Nieuws

  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
  • Personal Trainer: Ricardo Bouwmeister

    Hoi! Ik ben Ricardo Bouwmeister; high performance health coach en personal...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.