• Slide 1

Power Yoga

POWER YOGA
Power Yoga is een praktische en dynamische vorm van yoga, waarbij vooral de beheersing van het lichaam en de ademhaling centraal staat.Nadruk ligt op lichaamshouding en hoe je ook in uitdagendere posities rust en een gecontroleerde ademhaling kunt behouden. Dit leidt ertoe dat je je al na een paar lessen fitter, energieker, krachtiger en kalmer voelt. In het dagelijks leven ga je merken dat je als gevolg hiervan veerkrachtiger wordt, meer zelfvertrouwen krijgt en je rust kunt bewaren in lastige situaties. Ook inwendig doet het je lichaam goed. Het heeft een gunstig effect op je organen, hormoonhuishouding, bloedsomloop, spijsvertering, het maakt je hart krachtiger en brengt je zenuwstelsel tot rust door de juiste ademhaling.

Tijdens de les komt fysieke kracht, mentale kracht, souplesse, balans en ontspanning aan bod. 

Voor wie?
De les is geschikt voor iedereen! Yoga doe je namelijk voor jezelf en vanuit je eigen kunnen. Je hoeft dus niet flexibel of lenig te zijn om yoga te kunnen doen. 

Wanneer?
Zondag 12.15 uur

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.