• Slide 1

Vacature Milon Coach M/V

Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpzame en enthousiaste milon/fitness coach die onze leden helpt het maximale uit hun training te halen.

Ons voornaamste trainingsinstrument, de Milon Cirkel, zorgt voor een 30% effectievere training in slechts 35 minuten. Tevens geeft het onze coaches waardevolle informatie over het trainingsverleden van alle leden. Hierdoor kunnen we zeer gericht het trainingsplan bijsturen en optimaliseren teneinde het optimale trainingsresultaat te behalen.

Een Fit & Wellness coach is met de leden bezig en staat in de Milon Cirkel tussen de leden. Onze coaches zijn sociaal, betrokken, behulpzaam en gevan advies op basis van hun kennis van het menselijk lichaam. Behalve met de Milon Cirkel werken we ook met Five en het BodySupport voedingsplan.

Wij zorgen voor een interne opleiding mocht je een papiertje missen. We vinden je sociale vaardigheden trouwens veel belangrijker. Dus ben jij sociaal, behulpzaam, klantgericht, collegiaal, flexibel, bereid in het weekend en in de avond te werken, leergierig en sportief? Dan zoeken we jou!

Tot je belangrijkste werkzaamheden behoren:
Het opstarten van nieuwe leden in de Milon Cirkel en Five.
Het geven van trainings- én voedingsadvies.
Het bewaken van de verschillende trainingsfases in de Milon Cirkel en actief coachen van de leden.
Creëren van een aangename en gezellige sfeer samen met de leden.
Het voeren van sportadviesgesprekken teneinde potentiële leden te helpen te kiezen voor een gezondere levensstijl.
Lichte schoonmaakwerkzaamheden na afloop van je dienst.

Arbeidsvoorwaarden:
Fit & Wellness Center Oosterbeek is een kleinschalig en kerngezond bedrijf met een leuk team. De werk uren bepalen we in overleg.

Ben jij dit? Of ken je iemand die aan dit profiel voldoet? Reageer dan zsm door je CV en motivatie te sturen naar: info@wellnesscenteroosterbeek.nl 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.