• Slide 1

Het succesverhaal van Nicky Terberg

Ik sport al vijf jaar bij Fit & Wellness en heb altijd het doel gehad om kilo’s kwijt te raken. Dit ging met up’s en down’s. De laatste tijd ging het al steeds beter; ik at koolhydraat arme voeding en begon met drie keer in de week sporten. Zo viel ik tien kilo af! Ongeveer acht weken geleden werd ik benaderd door Fanny met de vraag of ik mee wilde doen met de MyLine cursus. Hier zei ik volmondig ja op! Tijdens de MyLine cursus bespreek je welke voeding goed is en welke voedingsmiddelen je beter kan laten staan. Je leert meer over koolhydraten, suikers, voedingstoffen en je krijgt verschillende recepten. Tijdens deze acht weken werd ik samen met een groep dames enthousiast begeleid door Fanny. Door de MyLine cursus heb ik niet alleen geleerd wat je het beste kan eten, maar heb ik mijn levensstijl aangepast.

Nu acht weken later na de MyLine cursus te hebben voltooid ben ik nog eens 5 kilo afgevallen! Ik voel me gezond en fit! Ik wil Fanny bedanken voor de goede begeleiding en steun! En de dames van de MyLine cursus voor de lol die we hebben gehad! 

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.