• Slide 1

Medische Pilates/Yoga

MEDISCHE PILATES/YOGA
Medische pilates/yoga is een medisch verantwoorde training om uw gezondheid te herstellen, te bevorderen of te onderhouden. Volgens een duidelijke stappenplan worden oefeningen, gebaseerd op de Perfect Pilates methode, gecombineerd met myofasciale ketenoefeningen, ingezet als therapeutische interventie. 


Voor wie?
Het is geschikt voor mensen met een verminderde belastbaarheid. Die verminderde belastbaarheid kan komen door een blessure, revalidatie na een operatie, verkeerde houding tijdens de dagelijkse bezigheden, hart -en vaatziekten, kanker, longaandoeningen, rug -, knie- en schouderklachten, rsi(kans), stressfactoren, bekkeninstabiliteit en andere klachten.
Er wordt individueel gekeken welke oefeningen geschikt zijn.

Het niveau van de lessen is lager dan de reguliere lessen. Om goed in te spelen op individuele beperkingen werken we met een kleine groep. Er is veel ruimte voor persoonlijke aanwijzingen.

De lessen worden gegeven door Pauline Evers. Zij is Medisch Trainster, Yogadocente en gecertificeerd docente Perfect Pilates bij Oncologie, zwangeren, senioren.

Wanneer?
Maandag van 09.00 - 10.00 uur
Woensdag van 10.45 - 11.45 uur.

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.