• Slide 1

Hatha Yoga

HATHA YOGA
Hatha Yoga  bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. Het is vooral deze vorm van Yoga die in Europa bekendheid heeft gekregen, waardoor men vaak Hatha Yoga bedoelt, wanneer men van Yoga spreekt.

Hatha-yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana's) en ademhalingstechnieken (pranayama). De "Zonnegroet" is een bekende serie van rustige, vloeiende bewegingen vanuit Hatha Yoga. 

Voor wie?
Hatha Yoga vooral uitstekend geschikt voor iedereen die behoefte heeft om te onthaasten of stress te verminderen. Daarnaast wordt aan de technieken ook een gunstig effect toegeschreven op het zenuwstelsel, de klieren en andere belangrijke organen en treedt er in het algemeen een versoepeling van het lichaam op. 

Wanneer?
Dinsdag 10.00 uur
Vrijdag 10.45 uur

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.