• Slide 1

Maak nĂș gratis kennis met fitness bij Wellnesscenter Oosterbeek!

Wilt u (weer) starten met meer bewegen? Dan bent u bij Fit & Wellness Center Oosterbeek aan het juiste adres! Begin nu met een Gratis Proeftraining!

Meldt u nu aan voor een Gratis Proeftraining Fitness!

Let op: deze Gratis Proeftraining is deze maand uitsluitend online te claimen door maximaal 10 personen. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie of om u direct aan te melden. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Wellnesscenter Oosterbeek is meer dan een gewone sportschool. Wij helpen je om jouw doelstelling te bereiken. Bij Wellnesscenter Oosterbeek ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proeftraining of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Nieuws

  • Personal Trainer: Ricardo Bouwmeister

    Hoi! Ik ben Ricardo Bouwmeister; high performance health coach en personal...

    Lees meer
  • Milon Challenge April

    In de Milon cirkel draait het natuurlijk om spierkracht. Helaas is dit voor v...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.