• zonnebank

Zonnebank in Oosterbeek

De zonnebanken bij Fit & Wellness Center Oosterbeek zijn van de Ergoline serie Excellence 800 met maar liefst 51 lampen voor een schitterend resultaat! Een bezoek aan de zonnebank kost € 10,00, daarbij maakt het niet uit hoe lang u gaat zonnen. Wij hanteren echter een maximum zontijd van 20 minuten. Gebruik van onze zonnebanken is vanaf 18 jaar.

Onbeperkt zonnebanken
Gaat u regelmatig onder de zonnebank? Vraag naar de voordelen van onze clubkaart ( ook beschikbaar voor niet-leden van F& W Center Oosterbeek ).

Gratis coffee-bar
Bezoekers van onze zonnestudio kunnen gratis gebruik maken van de coffee-bar en ontspannen aan de leestafel of in de loungehoek. Voor een klantgericht en persoonlijk contact hebben wij ervoor gekozen de zonnenbanken via onze receptie te bedienen. Op deze manier ontvangt iedere bezoeker indien gewenst een persoonlijk advies voor een verantwoorde zonnekuur.

Gratis Zonnebank (alléén nieuwe klanten)
Wilt u een keer gratis komen zonnen bij Fit & Wellness Center Oosterbeek? Vul hieronder u gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een afspraak.

Wellnesscenter Oosterbeek is meer dan een gewone sportschool. Wij helpen je om jouw doelstelling te bereiken. Bij Wellnesscenter Oosterbeek ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proeftraining​ of laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.