• zonnebank

Zonnebank in Oosterbeek

De zonnebanken bij Fit & Wellness Center Oosterbeek zijn van de Ergoline serie Excellence 800 met maar liefst 51 lampen voor een schitterend resultaat! Een bezoek aan de zonnebank kost € 10,00, daarbij maakt het niet uit hoe lang u gaat zonnen. Wij hanteren echter een maximum zontijd van 20 minuten. Gebruik van onze zonnebanken is vanaf 18 jaar.

Onbeperkt zonnebanken
Gaat u regelmatig onder de zonnebank? Vraag naar de voordelen van onze clubkaart ( ook beschikbaar voor niet-leden van F& W Center Oosterbeek ) of neem ( exclusief voor leden van F&W Center Oosterbeek ) een uiterst voordelige zonnebank-bundel voor onbeperkt zonnen. 

Gratis coffee-bar
Bezoekers van onze zonnestudio kunnen gratis gebruik maken van de coffee-bar en ontspannen aan de leestafel of in de loungehoek. Voor een klantgericht en persoonlijk contact hebben wij ervoor gekozen de zonnenbanken via onze receptie te bedienen. Op deze manier ontvangt iedere bezoeker indien gewenst een persoonlijk advies voor een verantwoorde zonnekuur.

Gratis Zonnebank (alléén nieuwe klanten)
Wilt u een keer gratis komen zonnen bij Fit & Wellness Center Oosterbeek? Vul hieronder u gegevens in en klik op verzenden. Er wordt binnen 1 werkdag contact opgenomen voor een afspraak.

Nieuws

  • Vacature: Fitnesstrainer (M/V)

    We zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Om ons team te versterken zij...

    Lees meer
  • Extra streetdance groep 7 t/m 9 jaar

    We beginnen binnenkort met een extra streetdance groep, voor kinderen in de l...

    Lees meer
Meer nieuws