• Slide 1

Specialisme van Fit & Wellness Center Oosterbeek: Personal Training van Ricardo Bouwmeister

Hoi!
 

Ik ben Ricardo Bouwmeister; high performance health coach en personal trainer. Al ruim acht jaar begeleid ik beginnende en gevorderde sporters naar een strakker, gespierder, sterker en blessure vrij lichaam. Daarbij is mijn missie om iedereen in mijn directe en indirecte omgeving te helpen aan een gezonde leefstijl. Het hebben van een gezonde leefstijl heeft voor iedereen een andere betekenis met daarbij individuele doelen.

Omdat iedereen verschillend is, andere doelen nastreeft en een andere potentie heeft, start ik met een uitgebreide intake. Dat houd in: bespreken van de verwachtingen, eventuele medische achtergrond, analyseren van de lichaamssamenstelling, bepalen van de lichamelijke- en mentale belastbaarheid en enkele fysieke testen. Deze gezondheidsanamnese geeft mij een goed en realistisch beeld van de beginsituatie. Vervolgens stel ik samen met jou de doelstellingen op en gaan we aan de slag.

Personal training is voor jou een mogelijkheid om verantwoord te trainen, die paar kilo lichaamsgewicht te verliezen of aan te komen, veel te leren over voeding en supplementen, om snel van die lage rug pijn af te komen, maar vooral om alles uit een training te halen wat er in zit.

Wil je meer van mij weten, vraag dan bij de receptie naar meer informatie of kijk op

www.ricardobouwmeister.nl

 

Tot snel!

Ricardo Bouwmeister
 Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.