• Slide 1

GEWICHTSCONSULENT

 

Gewichtsconsulent Jacqueline van de Kamp is eigenaar van deze praktijk voor voeding, beweging en mindset. Praktijk ‘Gewoon eten’ is gevestigd in het pand van Fit & Wellness Center Oosterbeek.

Fit & Wellness Center Oosterbeek werkt samen met praktijk ‘Gewoon eten’, hierdoor kunnen nog meer mensen professioneel en individueel geholpen worden om hun doelstellingen te realiseren. Dat betekent dat je van harte welkom bent bij ‘Gewoon eten’ ook als je geen lid bent bij Fit & Wellness Center Oosterbeek.

Jacqueline is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit maakt het mogelijk om, afhankelijk van je zorgverzekering, de begeleiding te declareren. Tevens bieden steeds meer werkgevers hun medewerkers een vitaliteitsbudget aan. Het is daarom raadzaam te informeren bij je werkgever naar de mogelijkheid om de begeleiding vergoed te krijgen via een vitaliteitsbudget.

Voor begeleiding door een gewichtsconsulent heb je geen doorverwijzing nodig van de huisarts.

Voor meer informatie ga dan naar www.gewoon-eten.com

 

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.