• Slide 1

  Disclaimer

Disclaimer

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurd is: Oosterbeek belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.

De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

 • We bellen je voor meer informatie
 • Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
 • Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij Oosterbeek.
   

Daarna helpen we je te starten met sporten

Sporten bij Oosterbeek is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma's. Het personeel van Oosterbeek staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Oosterbeek doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van Oosterbeek dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon: 026-4432700
Email: info@wellnesscenteroosterbeek.nl

Nieuws

 • Extra streetdance groep 7 t/m 9 jaar

  We beginnen binnenkort met een extra streetdance groep, voor kinderen in de l...

  Lees meer
 • BEGIN JE GOEDE VOORNEMENS BIJ WELLNESS CENTER OOSTERBEEK

  Begin het nieuwe jaar bij Wellness Center Oosterbeek in Oosterbeek. Geef...

  Lees meer
Meer nieuws