• Slide 1

HUISREGELS

Fit & Wellness huisregels

Iedereen die naar Fit & Wellness Center Oosterbeek komt onderwerpt zich automatisch en onvoorwaardelijk aan alle hieronder omschreven huisregels.

Het is in alle afdelingen van het sportcentrum verboden te roken.

In ons centrum worden huisdieren niet toegelaten.

Fit & Wellness Center Oosterbeek kenmerkt zich door een ontspannende en ongedwongen sfeer. Wij vragen van onze leden dat ze de andere bezoekers respecteren. Tevens verzoeken wij iedereen tijdens het sporten gepaste kleding te dragen. Hieronder verstaan wij sportkleding, welke niet aanstootgevend is. Zowel voor de heren als dames geldt dat zij geen mouwloze hemdjes dragen. Bij een meningsverschil hieromtrent bepaalt Fit & Wellness Center Oosterbeek wat wel en niet gepaste kleding is.

 Het gebruik van een handdoek is in alle trainingszalen verplicht.

Het is niet toegestaan om de trainingsruimten met straatschoeisel te betreden. Ook schoeisel met zwarte zolen is niet toegestaan mits deze niet afgeven. Ook het meenemen van jassen, tassen enz. is in de zalen niet toegestaan.

Al onze ruimtes dienen enkel te worden gebruikt daar waarvoor deze zijn bedoelt. Omkleden dient te geschieden in de daarvoor aangewezen omkleedruimte. Voor jeugdleden met een begeleider geldt, dat het geslacht van de ouder bepalend is voor de keuze tussen de dames- of heren kleedruimte.

Wij verzoeken iedereen de trainingszalen opgeruimd en netjes te houden. Alle gebruikte materialen dienen na gebruik weer op hun plaats te worden teruggelegd. Tevens verzoeken wij iedereen, na het gebruik van één van de faciliteiten binnen ons centrum, de ruimte en gebruiksvoorwerpen schoon en opgeruimd achter te laten.

Fit & Wellness Center Oosterbeek biedt een breed assortiment van sportmogelijkheden. Bodybuilding behoort niet tot de mogelijkheden binnen ons centrum.

Gebruik van op de dopinglijst voorkomende middelen is ten strengste verboden in Fit & Wellness Center Oosterbeek. Tevens is het niet toegestaan om ons centrum te betreden onder invloed van alcohol, drugs of andere stimulerende middelen.

Zonder gebruik van een schone handdoek is het gebruik van de sauna om hygiënische redenen niet toegestaan.

Voor gebruik van de sauna dient men te douchen.

In de sauna mogen geen handelingen, strijdig met de hygiëne, worden verricht, zoals scheren, nagels knippen enz.

Het is niet toegestaan zelf meegebrachte drink- en etenswaren te nuttigen binnen ons centrum. Een thuis gevulde (plastic) bidon tijdens het sporten is wel toegestaan, mits deze bidon geen alcoholische drank bevat.

Fit & Wellness Center Oosterbeek verzorgt de muziek binnen het centrum. Het is de leden niet toegestaan zelf muziek ten gehore te brengen.

Iedereen wordt verzocht de mobiele telefoon uit te schakelen in alle trainingsruimten.

Het gebruik van de in ons centrum aanwezige lockers wordt u zeer aangeraden.

Wellnesscenter Oosterbeek is meer dan een gewone sportschool. Wij helpen je om jouw doelstelling te bereiken. Bij Wellnesscenter Oosterbeek ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start vandaag nog met de Gratis Proeftraining ‚Äčof laat je alvast gratis adviseren met de Lidmaatschapstest.

Nieuws

  • Gesloten tijdens de airborne wandeltocht

    Zaterdag 7 september wordt alweer voor de 73e keer de Airborne wandeltocht ge...

    Lees meer
  • Vacature Milon Coach M/V

    Fit & Wellness Center Oosterbeek zoekt een spontane, sociale, behulpz...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.